23 C
Athens
28/03/24
spot_img

Ανθισμένο Ρεμπέτικο & Λαϊκό Αφιέρωμα στη Βούλα

Συναυλία, με τίτλο «Ανθισμένο Ρεμπέτικο & Λαϊκό Αφιέρωμα», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 21:00, στο θέατρο «Βέμπο» στη παραλία Βούλας (Λεωφ. Καραμανλή 14).

Στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού», ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, οργανώνει μια συναυλία – αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι με έξι τραγουδιστές και εξαμελή ορχήστρα.

Μια παράσταση γεμάτη κέφι και αγάπη… Μία μουσική συναυλιακή παράσταση που θα ξυπνήσει μνήμες, θα ταξιδέψει το κοινό στο ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι και θα αγγίξει τις καρδιές όλων. Ο δημιουργός, Στέργιος Νταουσανάκης και οι συνεργάτες του υπόσχονται μοναδικές στιγμές με φρεσκάδα, αλλά και σεβασμό στην μουσική κληρονομιά. Τα τραγούδια πραγματικά διαλεγμένα ένα προς ένα με κύριο στόχο την ψυχαγωγία και την συμμετοχή του κοινού.

Συντελεστές:

Επιμέλεια: Στέργιος Νταουσανάκης

Τραγουδούν: Στέργιος Νταουσανάκης (+κιθάρα), Κομνινός Δουνιάς, Πέλυ Σταύρου, Μαρία Σταφυλοπάτη, Μαρία Κοντογιάννη, Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος

Παίζουν:  Ηλίας Μαντικός (κανονάκι), Στέλιος Αλεξόπουλος (μπουζούκι), Δημήτρης Βασιλειάδης (κρουστά), Κάρολος Χαλικιάς (πιάνο), Ιωάννα Παλλά (ακορντεόν)

Η συναυλία είναι συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής.

Είσοδος Ελεύθερη

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα