20.4 C
Athens
28/03/24
spot_img

“Τοπολατρεία” της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

Τον διαγωνισμό της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος “Τοπολατρεία” έθεσε ο Δήμος Αλίμου υπό την αιγίδα του.

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σε μια προσπάθεια να προαγάγει τη δημιουργική ικανότητα των πολιτών  της επικράτειας και ταυτόχρονα να προβάλει τις ιδιαιτερότητες  κάθε τόπου της χώρας μας, προκήρυξε τον διαγωνισμό “Τοπολατρεία, μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου”.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται, με τρεις φωτογραφίες και μια γραπτή ιστορία που θα τις συνοδεύει, να πείσουν μια επιτροπή δημιουργών ότι η δική τους αγάπη προβάλλει πειστικότερα, καλύτερα και εντυπωσιακότερα τον τόπο τους.

Τοπολατρεία της Ένωσης Σεναριογράφων

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κληθεί  να γράψει και να σκηνοθετήσει ένα promo (διαφημιστικό 3΄λεπτης διάρκειας), σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, με τίτλο “ΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ”, που θα σταλεί σε όλα τα φεστιβάλ τουριστικής και πολιτιστικής θεματολογίας και φυσικά σε όλα τα γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ανά την υφήλιο. Στόχος των διαγωνιζομένων θα πρέπει να είναι να κινήσουν το ενδιαφέρον τόσο των συμπατριωτών τους, όσο και των αλλοδαπών και να τους κάνουν να επισκεφθούν τον τόπο τους ή και να θελήσουν να μάθουν την ιστορία του.

Για περισσότερες λεπτομέρειες: https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1506/

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα