14.8 C
Athens
29/03/24
spot_img

Γαλατόπιτα ετοίμασε η κ. Άντζελα Γκερέκου στην Αρεόπολη

Το διασημότερο γλυκό της Μάνης, την παραδοσιακή γαλατόπιτα ετοίμασε η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κα Άντζελα Γκερέκου.

Με αφορμή την επίσκεψή της στη Μάνη στα τέλη Ιουνίου, ως επίσημης ομιλήτριας για την 196η Επέτειο από τη Μάχη του Διρού, έκανε επίσκεψη σε τοπικό κατάστημα της Αρεόπολης και επεφύλαξε για όλους μια γλυκιά έκπληξη.

Το βίντεο με τη δημιουργία της γαλατόπιτας δημοσιεύθηκε στο κανάλι της κας Γκερέκου στο YouTube, αλλά και στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο Facebook.

Μάλιστα το παραπάνω σχετικό βίντεο θα προβληθεί στην εναρκτήρια εκδήλωση του #1o_Φεστιβάλ Γαστρονομίας με τίτλο: #PeloponneseFoodStories | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού, το οποίο πρόκειται να λάβει χώρα την Κυριακή και τη Δευτέρα 17 και 18 Ιουλίου στην Αρεόπολη.

Γαλατόπιτα ετοίμασε η κ. Άντζελα Γκερέκου
Γαλατόπιτα ετοίμασε η κ. Άντζελα Γκερέκου στην Αρεόπολη

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την Προέδρο του ΕΟΤ για την εξαιρετική τιμή της επίσκεψης της στη Μάνη, αλλά και για την τεράστια συμβολή της στην προβολή και ανάδειξη τόσο της παραδοσιακής όσο και της σύγχρονης τοπικής κουλτούρας της περιοχής.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα