16.2 C
Athens
29/03/24
spot_img

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στους χώρους του Δήμου Ηρακλείου την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022  

Οι πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές συναυλίες του Γιώργου Μαζωνάκη, ανά την Ελλάδα, ανακοινώθηκαν και έχουν τον τίτλο ΜΑΖΩΞΗ!

Με το ιδιαίτερο μήνυμά του «Σας ευχαριστώ που με αφήνετε να παίζω μαζί σας», ο  Γιώργος Μαζωνάκης, μας καλεί στη δική του καλοκαιρινή ΜΑΖΩΞΗ, μια μαγική μουσική εμπειρία σε κεντρικά στάδια, σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας! Μαζί του, μια 30μελή ομάδα ταλαντούχων μουσικών, τραγουδιστών κι εξειδικευμένων τεχνικών, αλλά και την πρωτοεμφανιζόμενη Αναστασίαη οποία συστήθηκε στο κοινό με το τραγούδι της «Αμαρτίες».

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα έχει μαζί του και τον Francis ‘Ofili’ Adetokunbo, καλλιτέχνη με ταλέντο στο rap και στο τραγούδι, αλλά και στη σύνθεση μουσικής με στοιχεία afrobeats, dancehall, hip hop και trap. Ο πέμπτος και μεγαλύτερος σε ηλικία αδερφός της διάσημης μπασκετικής οικογένειας των Αντετοκούνμπο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος άνθρωπος», με ηχηρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς: «Μαγειρεύουμε Όλοι Μαζί – Τρώμε όλοι μαζί»την ίδια ημέρα της κάθε συναυλίας και σε κεντρικό σημείο της κάθε πόλης, θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν φαγητό για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου

Συναυλία:  Γιώργος Μαζωνάκης «ΜΑΖΩΞΗ»

Ώρα Έναρξης:  21:30

Τιμές Εισιτηρίων: 5€- 15€ -20€ -35€ || Προπώληση: https://bit.ly/3A6PS1c 


ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»

Θεατρική Παράσταση για παιδία: “Ο γαργαληστής” του Δημήτρη Μπασλάμ

Ώρα έναρξης: 21:00 || Τιμές Εισιτηρίων: 10€, 12€

Προπώληση: https://bit.ly/39WK3IT

Η ιστορία του γαργαληστή είναι τόσο απλή και κατανοητή όσο ένα λαϊκό παραμύθι. Ένας ιδιόμορφος ληστής, ικανός να βλέπει με τα μάτια του, το αγνό γάργαρο παιδικό γέλιο. Αποφασίζει λοιπόν να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, ψάχνοντας για τα παιδιά που το γέλιο τους περισσεύει. Στόχος του να το “κλέψει” και σαν άλλος Ρομπέν των Δασών να το μοιράσει σε παιδιά που σπάνια χαμογελούν.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου

Στην παράσταση η μοναξιά συνυπάρχει με την τρυφερότητα ως αντίθετό της. Παρούσα αλλά όχι κυρίαρχη. Ως μία υπενθύμιση της ύπαρξης της. «Όταν το γέλιο τα παιδιά μοιράζουν, τα πάντα στα σίγουρα αλλάζουν», γράφει ο γαργαληστής στο γράμμα που αφήνει. Εμείς, λέμε πως σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μοιάζει να είναι απαραίτητος ο γαργαληστής ενώ εκφράζουμε την ευχή να γίνουν πολλοί περισσότεροι.

Σκηνοθεσία / κείμενο / μουσική: Δημήτρης Μπασλάμ, Χορογραφία: Δημήτρης Σωτηρίου, Αλέξης Τσιάμογλου, Σκηνικά / κοστούμια: Αλεξάνδρα Μπουσουλένκα, Ράνια Υφαντίδου, Φωτισμοί: Αθηνά Μπανάβα, Μουσική διδασκαλία: Έλσα Μουρατίδου, Βοηθός σκηνοθέτη: Λυδία Ανεστοπούλου Παίζουν επι σκηνής: Φωτεινή Ευαγγέλου, Μαργαρίτα Νασιούλα, Ανδρέας Παράσχος, Κασσιανή Τζιάτζη, Σοφία Φραγγή, Ακορντεόν & μαντολίνο: Λυδία Ανεστοπούλου


ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ»

Συναυλία: «Ένας Γνωστός μας … Άγνωστός»

Ώρα έναρξης: 21:30 || Είσοδος Ελεύθερη

Ο Βαγγέλης Σαμαράκης και η «Μουσική Συντροφιά» του, σας προσκαλούν σε μια βραδιά με τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο, με τίτλο: «Ένας Γνωστός μας … Άγνωστος».

Μια μουσική διαδρομή με τραγούδια γνωστά αλλά και … άγνωστα!

Τραγουδούν: Μαρία Φανουράκη, Μανώλης Πολυχρονάκης, Δήμητρα Ρόσκου, Gabriel Roskos. Μουσική Συντροφιά Ελένη Δελιούση (βιολί), Νίκος Ματζαπετάκης (μαντολίνο), Γιάννης Γκόγκολος (μπουζούκι), Μανώλης Πολυχρονάκης (κιθάρα), Νίκος Μοσχονάς (ντραμς), Βαγγέλης Σαμαράκης (πιάνο) Παρουσίαση: Βαγγέλης Γεωργαντόπουλος – Μαρία Μαρκάκη

Συνδιοργάνωση: Δήμος Ηρακλείου – ΔΗ.ΚΕ.Η.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα