23 C
Athens
28/03/24
spot_img

«Μπαράζ» ενεργειών προβολής της Άνδρου

Συνεχίζεται το «μπαράζ» ενεργειών προβολής της Άνδρου. Με το «βλέμμα» στραμμένο και σε ανερχόμενες ταξιδιωτικές αγορές, συνδιοργανώθηκε δημοσιογραφικό ταξίδι από το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας, την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Άνδρου και το δίκτυο τοπικών επιχειρήσεων CTN Andros.

Το διάστημα 20-23 Ιουνίου, τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Cap Compas» ήταν στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Η εκπομπή Cap Compas είναι η παλαιότερη και πιο καθιερωμένη ταξιδιωτική εκπομπή της Ρουμάνικης τηλεόρασης. Καλύπτει προορισμούς από όλο τον κόσμο και δίνει έμφαση σε θέματα ιστορίας, πολιτισμού, κουλτούρας, παράδοσης, γαστρονομίας και αυθεντικότητας.

«Μπαράζ» ενεργειών προβολής
«Μπαράζ» ενεργειών προβολής της Άνδρου

Η κάθε νέα εκπομπή Cap Compas  κάνει πρεμιέρα στο 2ο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης της Ρουμανίας (TVR2).  Μετά την πρώτη προβολή επαναλαμβάνει και στα υπόλοιπα κανάλια του δικτύου. Σε Ρουμανία (Εθνικά και Τοπικά) αλλά και Μολδαβία(TVR1, TVR HD, TVR International, TVR Moldavia, TVR Cluj, TVR Iasi, TVR Craiova, TVR Timisoara, TVR Mures). Εκτίμηση πως σε μια περίοδο 3 μηνών η κάθε εκπομπή επαναλαμβάνει προβολές δεκάδες φορές. Οι συντελεστές της εκπομπής είχαν την ευκαιρία να συλλέξουν εύρος πληροφοριών. Αλλά και σημαντικό οπτικοακουστικό υλικό σχετικά με τους γραφικούς οικισμούς, τις εκκλησίες, τα μοναστήρια, και τις δραστηριότητες στο νησί.

Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί στο δίκτυο CTN Andros και όλους τους επαγγελματίες που για ακόμη μια φορά ήταν αρωγοί των προσπαθειών προβολής του προορισμού.

«Μπαράζ» ενεργειών προβολής
«Μπαράζ» ενεργειών προβολής της Άνδρου
«Μπαράζ» ενεργειών προβολής

Σημείωση πως η ιστορία, ο πολιτισμός και η αρχιτεκτονική του νησιού τυγχάνουν προβολής όλο αυτό το διάστημα. Σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε Ευρώπη και Αμερική μέσα από 3 επεισόδια διάρκειας 26 λεπτών το καθένα στη σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ 4k Heritage TV με ειδικότητα αποκλειστικά στον ιστορικό και πολιτιστικό τουρισμό. Ταυτόχρονα, συνεχίζει η καμπάνια στην Ελληνική αγορά στους σταθμούς του Μετρό και τις «πλάτες» αστικών λεωφορείων σε αξιόλογες περιοχές της Αττικής. Συνεχίζουν να προβάλλουν στο Ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό δεκάδες δημοφιλή και έγκυρα ΜΜΕ τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα