17.5 C
Athens
28/03/24
spot_img

Πολιτιστικό καλοκαιρινό πρόγραμμα του Δήμου Ραφήνας

Για πρώτη φορά φέτος το πλούσιο πολιτιστικό καλοκαιρινό πρόγραμμα του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του Δ.Ο.Π.Α.Π ενοποιείται υπό τη σκέπη ενός ενιαίου Φεστιβάλ το οποίο ξεκινά απόψε Πέμπτη 23 Ιουνίου και τελειώνει τον Σεπτέμβριο.

Το ευρύ φάσμα των εκδηλώσεων που καλύπτει τις καλλιτεχνικές προτιμήσεις αλλά και αναζητήσεις όλων των πολιτών του Δήμου μας ενώ θεωρείται βέβαιο ότι προκαλεί το ενδιαφέρον πλήθος επισκεπτών, θα φιλοξενηθεί στις αναμορφωμένες δημοτικές εγκαταστάσεις (Πάρκο Αναψυχής, Πάρκο Καραμανλή, ανοιχτά γήπεδα κλπ), και περιλαμβάνει: Συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, θεματικές βραδιές, επετειακά αφιερώματα και πλήθος άλλων πολιτιστικών δρώμενων.

Παράλληλα, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου ξεκινάει το πρόγραμμα διάθεσης ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρίων «CINEMA για όλους» σε συνεργασία με τον θερινό κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ.

Το πρόγραμμα αφορά Δημότες και μόνιμους κατοίκους Ραφήνας Πικερμίου (2 ανά ενήλικα), με διάρκεια μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες αλλά καιπαραλαβή εισιτηρίων, Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 13.30 στην Γραμματεία του Δ.Ο.Π.Α.Π. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2294026073.

Ενώ η διαδικασία απόδειξης μόνιμης κατοικίας κατά την παραλαβή των εισιτηρίων με ΕΠΙΔΕΙΞΗ αντιγράφου Εντύπου Ε1.

        Πολιτιστικό καλοκαιρινό πρόγραμμα

                            ΙΟΥΝΙΟΣ

  • Πέμπτη 23, 20.00: Αναβίωση του εθίμου «Άη Γιάννη Κακανά (Κλήδονα)» στο Πάρκο Καραμανλή, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, με την στήριξη του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας.
  • Πέμπτη 30 21.00: Συναυλία Ματούλας Ζαμάνη στο Πάρκο Αναψυχής, διοργάνωση ιδιώτη.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του καλοκαιριού ΕΔΩ

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα