20.4 C
Athens
28/03/24
spot_img

Η ιστορία και η γραφικότητα των οικισμών της Άνδρου

Την τιμητική τους έχουν τα μοναστήρια, η ιστορία και η γραφικότητα των οικισμών της Άνδρου στα νέα επεισόδια της σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ 4k Heritage TV/ Visiotel https://visiotel.com/4k-documentary/ που αναδεικνύει αποκλειστικά τον πολιτιστικό, θρησκευτικό και αρχαιολογικό τουρισμό με μετάδοση σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε Αμερική και Ευρώπη.

Η εκπομπή κάλυψε τουλάχιστον 900 ιστορικά σημεία σε πάνω από δεκάδες χώρες σε όλο τον πλανήτη, σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι προσελκύει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών με ποιοτικές αναζητήσεις.

Η ιστορία και η γραφικότητα των οικισμών

Για το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, https://www.youtube.com/watch?v=_3_YbNNvZvQ έγιναν τρία επεισόδια διάρκειας 26 λεπτών το καθένα που είναι αφιερωμένα στα γραφικά χωριά, τα μοναστήρια και τη φύση η οποία «δένει» αρμονικά με ιστορικά και εκκλησιαστικά μνημεία.

Η διεθνής προβολή στο κοινό των φίλων της ιστορίας και του πολιτισμού είναι αποτέλεσμα  συντονισμού δημοσιογραφικής αποστολής του Δήμου Άνδρου. Βεβαίως και της Επιτροπής Τουρισμού αλλά και με τη στήριξη πολλών επαγγελματιών, με υλοποίηση το προηγούμενο καλοκαίρι. Ενώ ευχαριστίες ξεχωριστά στην κυρία Ειρήνη Κιαγιά για την εθελοντική συνεισφορά της στα πολύωρα γυρίσματα.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα