18.6 C
Athens
29/03/24
spot_img

1ο Φεστιβάλ Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλαμάτας

Ως άκρως επιτυχημένο χαρακτηρίστηκε το 1ο Φεστιβάλ Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καλαμάτας, που έγινε σε συνεργασία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου και της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Διήμερο 1ο Φεστιβάλ Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλαμάτας με ενημερωτικές ομιλίες, παιχνίδια, μουσική αλλά και προβολή ταινίας. Ακόμη χορούς, διαδραστικά παραμύθια, πληροφόρηση για καλοκαιρινές δράσεις κ.ά. Είχε δε τη στήριξη του Δήμου αλλά και πολλών φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, τις δράσεις του παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος. Συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και επισήμανε ότι οι συνεργασίες πάντα δίνουν θετικά αποτελέσματα. Ο Δήμος Καλαμάτας, υπογράμμισε ο κ. Βασιλόπουλος, στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις και πρωτοβουλίες, ενώ έκανε την ευχή το Φεστιβάλ να αποτελέσει θεσμό για την πόλη.

Οι σπουδές, οι επιστημονικές και ερευνητικές πράξεις, οι κοινωνικές και πολιτισμικές δράσεις της Σχολής προσφέρουν στους εκπαιδευόμενους ένα σταθερό, ευρύ θεωρητικό υπόβαθρο καθώς και αναγκαίες πρακτικές δεξιότητες, ώστε να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και προοπτικές των κλάδων που θεραπεύει.

Επίσης περιλαμβάνει μουσειακές συλλογές, αρχεία και εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Η Σχολή διοργανώνει ένα μεγάλο πλήθος δράσεων που περιλαμβάνουν Επιστημονικά Συνέδρια, Θερινά Σχολεία, Εκπαιδευτικές Εκδρομές.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα