24.8 C
Athens
29/03/24
spot_img

Σε τηλεδιάσκεψη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Σε τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Πρόεδρος και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με τον Πρόεδρο του ΕΦΕΤ κ. Αντώνιο Ζαμπέλα και τον Γενικό Διευθυντή κ. Παναγιώτη Βασιλόπουλο, την οποία οργάνωσε και συντόνισε η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κα Χριστιάννα Καλογήρου.

Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η ανάγκη για πραγματοποίηση εξετάσεων και η έκδοση του απαραίτητου πιστοποιητικού κατάρτισης. Σε περισσότερους από 1700 απασχολούμενους στον κλάδο των τροφίμων και ποτών που παρακολούθησαν τα σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων του ΕΦΕΤ. Από το Επιμελητήριο Κυκλάδων, μια εκκρεμότητα σε ένταση εξαιτίας της πανδημίας όπως ανέφερε σχετικά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος.

Σε τηλεδιάσκεψη ο Πρόεδρος

Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ δήλωσε ότι γνωρίζει το ζήτημα που έχει θέσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων. Πρόκειται να δοθούν οριστικές λύσεις έως το τέλος του χρόνου. Εν τω μεταξύ και για την άμεση αντιμετώπιση της παρούσας κατάστασης ο Γενικός Διευθυντής του ΕΦΕΤ δεσμεύτηκε. Σύντομα πρόκειται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση και θα δοθεί λύση σε όσους έχουν ήδη εκπαιδευτεί σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ώστε να λάβουν άμεσα και με εύκολο τρόπο το πιστοποιητικό κατάρτισης, σε όποιο νησί και αν βρίσκονται.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και τη Διοίκηση του ΕΦΕΤ και θα ενημερώσει τα μέλη του σχετικά.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα