24.8 C
Athens
29/03/24
spot_img

Σειρά καλλιτεχνικών εργαστηρίων στα Χανιά

O Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Φίλων Μίκη Θεοδωράκη και τη στήριξη της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, με επίκεντρο το έργο του παγκοσμίου εμβέλειας Χανιώτη μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, διοργανώνουν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου σειρά καλλιτεχνικών εργαστηρίων / workshops. Η υλοποίηση των εργαστηρίων στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, με κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη ηλεκτρονική προεγγραφή, καταξιωμένοι καλλιτέχνες και καθηγητές στη παρουσίαση αφιλοκερδώς εργαστηρίων τεχνών. Με έμφαση στη δημιουργία του Μίκη Θεοδωράκη. Τα εργαστήρια θα έχουν ως βάση τη μουσική, ενώ θα γίνει επέκταση και στους τομείς του χορού, των εικαστικών τεχνών (σχέδιο, ζωγραφική, κινηματογράφηση, κόμικς, κ.α.).

Οι καλλιτέχνες, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εν λόγω Εργαστήρι, διοχετεύοντας τις γνώσεις και την πείρα τους στη νέα γενιά, καλούνται να υποβάλλουν εγκαίρως τις προτάσεις τους στο email: g-epikoinonia@chania.gr έως την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2821341633, -34, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η καθιέρωσή της διοργάνωσης Σειρά καλλιτεχνικών εργαστηρίων σε ετήσια βάση. Φυσικά με σημείο αναφοράς τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μ. Θεοδωράκη.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα