16.2 C
Athens
29/03/24
spot_img

Σεμινάριο χορού με υποστήριξη του Δήμου Αμοργού

H Εξις Ομάδα Χορού και η Σχολή χορού Artistico Dance School διοργανώνουν ένα συμπεριληπτικό ( για ανάπηρους αλλά και μη ανάπηρους συμμετέχοντες ) σεμινάριο χορού με στόχο τη Συμπερίληψη και τη Συνεκπαίδευση ανάπηρων και μη ανάπηρων στο χορό.

Σεμινάριο χορού
Σεμινάριο χορού με υποστήριξη του Δήμου Αμοργού

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 25 Ιουνίου στο 6947975002 ή 6947694946.

Το σεμινάριο αποτελεί δράση του ευρωπαϊκού προγράμματος «CONTACT» του οποίου εταίροι είναι οι: Compagnie DK-BEL, Elan Interculturel, ACCAC Finland – Esteetön taide ja kulttuuri ry, Vimmart – yhdenvertaisen taiteen oppilaitos, η Artistico Dance School, αλλά και το ΘΕΑΜΑ Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία – Theama Theater of Disabled People Greece σε συνεργασία με την Έξις Ομάδα Χορού / Exis Dance Company και το ΙΣΟΝ Θέατρο – Χορός.

Το πρόγραμμα «CONTACT» λαμβάνει χρηματοδότηση από το Erasmus+ KA2

Αφορά ανάπηρους και μη ανάπηρους που συμμετέχουν για όσες αλλά και όσους αγαπούν το χορό και είναι ανοιχτοί να μπουν σε νέους συμπεριληπτικούς δρόμους.

Με την υποστήριξη του Δήμου Αμοργού

Επίσκεψη στην Αμοργό

Πηγή: https://amorgos.gr/beaches-on-amorgos/

Την Αμοργό βρέχουν κρυστάλλινα γαλάζια και τιρκουάζ νερά. Είναι η θάλασσα που έδωσε το όνομα στην ταινία «The Big Blue» του Luc Besson. Η Αμοργός έχει πολλές ωραίες παραλίες με άμμο, βότσαλο ή βράχια. Αν σας αρέσει το περπάτημα, βρείτε τη «δική σας μικρή ιδιωτική παραλία» όπου ίσως να είστε εντελώς μόνοι.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα